BESPLATNO MJERENJE TROMJESEČNOG ŠEĆERA

BESPLATNO MJERENJE TROMJESEČNOG ŠEĆERA

Povodom svjetskog dana dijabetesa, Prolab ukazuje na važnost ranog otkrivanja ove bolesti i stalne provjere zdravstvenog stanja osoba oboljelih od dijabetesa. Uz prethodnu najavu putem telefonskog broja 033 776 280 omogućavamo vam besplatnu analizu tzv. tromjesečnog šećera (glikozilirani hemoglobin) u ponedjeljak 14. i utorak 15. novembra od 12 sati. Putem medija pratite naše ostale aktivnosti vezane za obilježavanje svjetskog dana dijabetesa. Dobrodošli!

Objavljeno: 11.11.2016 više detalja...

DOSTAVA NALAZA PUTEM E-MAILA

DOSTAVA NALAZA PUTEM E-MAILA

Sve cijenjene korisnike koji koriste naše usluge dostave nalaza putem e­-maila upozoravamo da u određenim slučajevima vaši nalazi mogu završiti u tzv. neželjenoj pošti, a ne u inbox pretincu. Ukoliko niste dobili vaš nalaz putem e-­maila u predviđenom vremenskom roku molimo da nas kontaktirate putem telefonskog broja 033 776 280. Zahvaljujemo na razumijevanju.

Objavljeno: 29.09.2016 više detalja...

PROLAB POSTAJE BRŽI

PROLAB POSTAJE BRŽI

Veliki broj korisnika naših usluga motivirao nas je da u vrijeme većih gužvi aktiviramo još jedan tim za vađenje nalaza. Opustite se u najmodernijim stolicama za laboratorijske namjene i budite pripremljeni na nikad lakše i bezbolnije iskustvo uzimanja uzoraka.

Objavljeno: 14.05.2016 više detalja...

PROLAB JOŠ POVOLJNIJI - AKCIJA ZA PSA MARKERE

PROLAB JOŠ POVOLJNIJI - AKCIJA ZA PSA MARKERE

Za one muškarce koji još uvijek ne znaju PSA (prostata specifični antigen) je tumorski marker za prostatu. Stvara se isključivo u prostati, pa je ujedno i specifičan za sve promjene u njoj. Povećanje prostate, a time i povećanje razine PSA, moguće je uočiti i kod dobroćudnih bolesti prostate kao što su upala (prostatitis) ili adenom prostate. Prolab nudi testiranje na Free PSA i Total PSA markere po cijeni od 20,00 KM za svaki, odnosno 40,00 KM u kompletu.

Objavljeno: 14.05.2016 više detalja...

 • Naruči se odmah! Brzo i jednostavno

  Više detalja »
 • U pripremi...

  Više detalja »
 • PRIPREMA ZA LABORATORIJSKE PRETRAGE

  Više detalja »
 • © 2013 Sva prava zadržana od strane autora.

  Design & development: triptih