PROLAB I CHICAGO VEIN INSTITUTE POTPISALI UGOVOR O SARADNJI

PROLAB I CHICAGO VEIN INSTITUTE POTPISALI UGOVOR O SARADNJI

Prolab, najveći medicinsko-biokemijski laboratorij u BiH i Chicago Vein Institute (poliklinika za bolesti vena) iz Sarajeva potpisali su ugovor o međusobnoj saradnji. Zadovoljstvo nam je preporučiti da u Sarajevu, po najmodernijim svjetskim metodama, riješite problem vena bez stresa i uz povoljne cijene. Ne odgađajte problem za sutra, posavjetujte se s iskusnim timom liječnika specijaliziranim za ovo područje medicine i to putem besplatnih konsultacija.

Objavljeno: 18.02.2016 više detalja...

HOMOCISTEIN - TEST KOJI PUNO GOVORI O VAŠEM ZDRAVLJU

HOMOCISTEIN - TEST KOJI PUNO GOVORI O VAŠEM ZDRAVLJU

Prema riječima velikog broja stručnjaka otkriće korelacije povišenog nivoa homocisteina u krvi i razvoja srčanožilnih bolesti jedno je od najvećih medicinskih dostignuća u području medicinske laboratorijske dijagnostike i medicine uopće posljednjih desetljeća. Homocistein je aminokiselina u našem tijelu koja sudjeluje u izgradnji tkiva. Dokazano je da je važan faktor u nastanku holesterola i predikciji razvoja srčanih oboljenja.

Objavljeno: 06.02.2016 više detalja...

AKCIJA - SNIŽENE CIJENE ZA TORCH, VITAMIN D I BETA HCG TESTOVE

AKCIJA - SNIŽENE CIJENE ZA TORCH, VITAMIN D I BETA HCG TESTOVE

Prolab u periodu 26. 01. - 06. 02. 2016. godine nudi testiranje na TORCH, Vitamin D i Beta HCG test po sniženim cijenama za sve svoje korisnike. TORCH u okviru Prolaba uključuje i analizu Herpes Simplex Virus 2 IgG / IgM. Prethodne najave nisu potrebne osim subotom, kada vas molimo da rezervirate svoj termin putem dostupnih kontakata.

Objavljeno: 25.01.2016 više detalja...

SRETNA NOVA 2016. GODINA

SRETNA NOVA 2016. GODINA

Svim korisnicima usluga laboratorija Prolab i svim ljudima dobre volje želimo sve najbolje u novoj 2016. godini. Čuvajte svoje zdravlje i svoje najmilije i da se viđamo što češće, ali iz preventivnih razloga, a ne zbog bolesti. Prolab neće raditi 1. i 2. januara 2016. Svoja vrata ponovno otvaramo 4. januara 2016.

Objavljeno: 31.12.2015 više detalja...

 • Naruči se odmah! Brzo i jednostavno

  Više detalja »
 • U pripremi...

  Više detalja »
 • PRIPREMA ZA LABORATORIJSKE PRETRAGE

  Više detalja »
 • © 2013 Sva prava zadržana od strane autora.

  Design & development: triptih