TEST VITAMIN D POMAŽE U OTKRIVANJU RIZIKA OD OSTEOPOROZE

TEST VITAMIN D POMAŽE U OTKRIVANJU RIZIKA OD OSTEOPOROZE

Vitamin D se najčešće određuje u bolestima koje imaju uticaj na gustoću kostiju (osteoporoza, osteomalacija, povišeni PTH), ali i kod osoba koje se ne smiju izlagati suncu, osoba s malapsorpcijom masti, povećanim gubitkom vitamina D (nefrotski sindrom, upotreba lijekova koji ubrzavaju metabolizam vitamina D), bolestima jetre i drugim.

Objavljeno: 15.12.2015 više detalja...

PREKO 10.000 KORISNIKA U 2015. GODINI

PREKO 10.000 KORISNIKA U 2015. GODINI

Prolab Sarajevo privodi kraju drugu godinu svog postojanja bilježeći sjajne rezultate. Povjerenje korisnika u kvalitet i cijenu naših usluga najviše se ogleda u značajno većem broju korisnika u 2015. godini. Naša obaveza je proširiti paletu postojećih usluga u skladu sa zahtjevima naših korisnika i molimo vas da nam i dalje šaljete svoje sugestije za unaprijeđenje rada.

Objavljeno: 15.12.2015 više detalja...

DVIJE GODINE PROLABA

DVIJE GODINE PROLABA

Prolab Sarajevo, najveći privatni medicinsko-biokemijski laboratorij u Bosni i Hercegovini već je dvije godine s vama. Brzo smo se nametnuli kao laboratorij sa širokim spektrom analiza čiji kvalitet potvrđuju interne, ali i međunarodne procedure kontrole kvaliteta. Tačan nalaz osnova je svakog liječenja i praćenja učinaka, te je pouzdan laboratorij obavezna adresa za svakog pacijenta, ali i za sve one koji bolest žele prevenirati.

Objavljeno: 07.10.2015 više detalja...

BAJRAMSKI PRAZNICI

BAJRAMSKI PRAZNICI

Obaviještavamo cijenjene korisnike da će četvrtak i petak, 24. i 25. septembra biti neradni dani u Prolabu. Naše usluge možete u punom obimu koristiti od subote, 26. septembra. Zahvaljujemo na razumijevanju, a svim muslimanima želimo sretan Bajram, Bajram Šerif Mubarek Olsun.

Objavljeno: 23.09.2015 više detalja...

 • Naruči se odmah! Brzo i jednostavno

  Više detalja »
 • U pripremi...

  Više detalja »
 • PRIPREMA ZA LABORATORIJSKE PRETRAGE

  Više detalja »
 • © 2013 Sva prava zadržana od strane autora.

  Design & development: triptih