DVIJE GODINE PROLABA

DVIJE GODINE PROLABA

Prolab Sarajevo, najveći privatni medicinsko-biokemijski laboratorij u Bosni i Hercegovini već je dvije godine s vama. Brzo smo se nametnuli kao laboratorij sa širokim spektrom analiza čiji kvalitet potvrđuju interne, ali i međunarodne procedure kontrole kvaliteta. Tačan nalaz osnova je svakog liječenja i praćenja učinaka, te je pouzdan laboratorij obavezna adresa za svakog pacijenta, ali i za sve one koji bolest žele prevenirati.

Objavljeno: 07.10.2015 više detalja...

BAJRAMSKI PRAZNICI

BAJRAMSKI PRAZNICI

Obaviještavamo cijenjene korisnike da će četvrtak i petak, 24. i 25. septembra biti neradni dani u Prolabu. Naše usluge možete u punom obimu koristiti od subote, 26. septembra. Zahvaljujemo na razumijevanju, a svim muslimanima želimo sretan Bajram, Bajram Šerif Mubarek Olsun.

Objavljeno: 23.09.2015 više detalja...

6. JUNI NERADNI DAN U PROLABU

6. JUNI NERADNI DAN U PROLABU

Zbog dolaska Pape Franje u Sarajevo u subotu, 6. juna Prolab neće raditi. Ukoliko ste planirali dolazak ili imate ranije najavljeni termin molimo da ga pomjerite za neki drugi dan. Zahvaljujemo na razumijevanju.

Objavljeno: 05.06.2015 više detalja...

MUŠKI DANI U MJESECU - POSEBNA AKCIJA U PROLABU OD 7. DO 9. MAJA

MUŠKI DANI U MJESECU - POSEBNA AKCIJA U PROLABU OD 7. DO 9. MAJA

Statistika je neumoljiva, tek trećina korisnika usluga Prolaba su muškarci. Probajmo nagovoriti prave muškarce da se češće testiraju.

Objavljeno: 05.05.2015 više detalja...

 • Naruči se odmah! Brzo i jednostavno

  Više detalja »
 • U pripremi...

  Više detalja »
 • PRIPREMA ZA LABORATORIJSKE PRETRAGE

  Više detalja »
 • © 2013 Sva prava zadržana od strane autora.

  Design & development: triptih