Naručivanje, konsultacije i savjeti • Tel: 387 33 776 280 | E-mail: info@prolab.ba

O nama

Prolab Sarajevo je najveći privatni medicinsko-biokemijski laboratorij u Bosni i Hercegovini u kojem se obavljaju analize iz područja biokemije, hematologije, koagulacije i imunokemije, te analize DNK u suradnji s kompanijom Genos iz Zagreba.

Ideja osnivanja ovog laboratorija je ponuditi pouzdanu uslugu po cijenama primjerenim financijskoj situaciji u Bosni i Hercegovini, ne odstupajući od svjetskih standarda kontrole kvaliteta. Razumijevajući potrebe tržišta, cilj nam je omogućiti najširi opseg medicinsko-biokemijskih analiza, uz stručne konsultacije stručnog tima.

Medicinsko-biokemijski laboratorij Prolab je registriran Rješenjem Ministarstva zdravstva Kantona Sarajevo br. 10-37-10800/13 od 11. 10. 2013.

Laboratorij je opremljen najmodernijom opremom vrhunskih svjetskih proizvođača laboratorijskih uređaja kao što su Siemens, Abbott, Olympus, Eppendorf i drugi. Prvi smo privatni laboratorij s implementiranim laboratorijskim informacionim sistemom koji omogućava pouzdan rad i evidenciju, kao i uvid svakog pacijenta u rezultate analize u svakom trenutku nakon izdavanja.

Obratite nam se s povjerenjem s bilo kojim pitanjem iz područja medicinsko-laboratorijske dijagnostike, jer ovo je centar namijenjen za tu vrstu konsultacija.

Prolab nije liječnička ordinacija i molimo da se u vezi Vaših nalaza konsultirate s Vašim liječnikom.

Prolab Sarajevo
 • Naruči se odmah! Brzo i jednostavno

  Više detalja »
 • U pripremi...

  Više detalja »
 • PRIPREMA ZA LABORATORIJSKE PRETRAGE

  Više detalja »
 • © 2013 Sva prava zadržana od strane autora.

  Design & development: triptih