Naručivanje, konsultacije i savjeti • Tel: 387 33 776 280 | E-mail: info@prolab.ba

Prolab team

Prolab Sarajevo je najveći privatni medicinsko-biokemijski laboratorij u Bosni i Hercegovini u kojem se obavljaju analize iz područja biokemije, hematologije, koagulacije i imunokemije, te analize DNK u suradnji s kompanijom Genos iz Zagreba.


Mr. sc. Esad Burgić

» dipl. ing. laboratorijske dijagnostike, voditelj laboratorija.

Srednju medicinsku školu je završio u Tuzli 1982 godine, smjer laboratorijski tehničar. Diplomirao je na Fakultetu zdravstvenih studija u Sarajevu, te stekao zvanje diplomiranog inžinjera medicinsko laboratorijske dijagnostike.

Na istom fakultetu je 2012. godine obranio magistarski rad. Laboratorijsko iskustvo je stjecao u Domu zdravlja Lukavac, gdje je bio dugogodišnji šef službe za laboratorijsku dijagnostiku.

Mahir Kovačević

» laboratorijski tehničar.

Završio je Srednju medicinsku školu u Tuzli.
Iskustvo je stjecao u okviru Univerzitetskog kliničkog centra u Tuzli, Poliklinici za transfuziologiju, gdje je na poziciji laboratorijskog tehničara proveo 5 godina.

prof. dr. Damir Marjanović

» konsultant

Vandredni profesor Univerziteta u Sarajevu. Publikovao je preko 150 naučnih i stručnih objava, od kojih njih preko 40 u CC-u (Current Contest) i SCI-u (Science Citation Indeks) indeksiranim časopisima, u kojima su ti radovi citirani više stotina puta. Pored toga (ko)autor je 8 knjiga.

Održao je više od 35 pozvanih predavanja na eminentnim internacionalnim skupovima, Kao voditelj i istraživač, realizirao je veliki broj istraživačkih i stručnih projekata u BiH i Hrvatskoj. Dobitnik je Večernjakovog pečata za znanstvenika godine u 2011.

 • Naruči se odmah! Brzo i jednostavno

  Više detalja »
 • U pripremi...

  Više detalja »
 • PRIPREMA ZA LABORATORIJSKE PRETRAGE

  Više detalja »
 • © 2013 Sva prava zadržana od strane autora.

  Design & development: triptih