O nama

Prolab Sarajevo je lanac privatnih medicinsko-biokemijskih laboratorija u kojem se obavljaju analize širokog spektra laboratorijske dijagnostike. Ostvarujemo saradnju s renomiranim laboratorijama u BiH i inozemstvu što omogućava dostupnost velikog broja analiza koje se mogu obaviti u kratkom vremenskom periodu.

Ideja osnivanja laboratorija je ponuditi pouzdanu uslugu po cijenama primjerenim financijskoj situaciji u Bosni i Hercegovini, ne odstupajući od svjetskih standarda kvaliteta, koji kontinuirano provjeravamo putem priznatih međunarodnih sistema kontrole. Razumijevajući potrebe tržišta, cilj nam je omogućiti najširi opseg analiza, uz stručne konsultacije stručnog tima.

Laboratoriji je opremljeni najmodernijom opremom vrhunskih svjetskih proizvođača laboratorijskih uređaja kao što su Siemens, Abbott, Sysmex, Olympus, Eppendorf i drugi. Prvi smo privatni laboratorij s implementiranim laboratorijskim informacionim sistemom koji omogućava pouzdan rad i evidenciju, kao i uvid svakog pacijenta u rezultate analize u svakom trenutku nakon izdavanja.

Obratite nam se s povjerenjem s bilo kojim pitanjem iz područja laboratorijske dijagnostike, jer ovo je centar namijenjen za tu vrstu konsultacija.

Prolab nije liječnička ordinacija i molimo da se u vezi vaših nalaza, dijagnoze i liječenja konsultirate s vašim liječnikom.

PROLAB o nama